מלגות المنح الدراسية | Center for the Study of Multiculturalism and Diversity

מלגות المنح الدراسية

המרכז לחקר הרב תרבותיות והמגוון מציע שתי מלגות לתלמידי דוקטור שנושא המחקר שלהם עוסק ברב תרבותיות. המלגות לשנה האקדמית תשע"ו  2015-2016 בסך 40,000 ₪ בשנה.

המלגות מיועדות לתלמידים שיהיו תלמידי תואר שלישי באוניברסיטה העברית בשנת תשע"ו לאחר אישור תכנית הדוקטורט על ידי הרשות לתלמידי מחקר. מקבלי המלגות יהיו עמיתי מחקר במרכז לחקר הרב תרבותיות והמגוון וישתתפו באופן קבוע בפעילויות המרכז.

مركز أبحاث التعدديّة الثقافيّة والتنوّع يعرض منحتين دراسيّتين لطلاّب الدكتوراه يتناول أبحاثهم بمسألة التعددية الثقافية. هذه المنحة للسّنة الأكاديمية 2015-2016. قيمة المنحة السنوية: 40,000 شيكل.

هذه المنحة معدّة للطّلاب الذين سيدرسون لنيل اللقب الجامعي الثالث في العام الدراسي 2015-2016، وبعد المصادقة على برنامج الدكتوراه من قبل سلطة طلاب الأبحاث.