תואר שני בלימודי סביבה | The Federmann Center for the Study of Rationality

תואר שני בלימודי סביבה

לימודי סביבה לתואר שני

במסגרת בית הספר מאוגדות כלל תכניות לימוד לתארים מתקדמים. בלימודי המוסמך ניתן יהיה לבחור בין שני מסלולים: עם תיזה וללא תיזה, בהתאם לחוג הלימוד.

הפקולטה לחקלאות:

איכות הסביבה ומשאבי הטבע – בפקולטה לחקלאות (MSc).

הפקולטה למדעי החברה:

חדש! מוסמך בניהול ומדיניות משאבי טבע וסביבה (MA)

התמחות בניהול, תכנון ומדיניות הסביבה – בפקולטה למדעי החברה (MA).

הפקולטה למדעי הטבע:

מדעי הסביבה – בפקולטה למדעי הטבע (MSc) (מחייב תיזה).

חדש! התמחות במדעי הסביבה (MSc) (מחייב תיזה)

תכנית אישית:

תכנית אישית - לכל אלו המגיעים מפקולטות אחרות והמבקשים ללמוד ולהתמחות בתחום הסביבה ניתנת האפשרות לבנות תכנית אישית בסיוע יועץ אקדמי של בית הספר.

מהלך הלימודים

הסטודנטים בכל תכניות המוסמך של בית הספר ילמדו קורסי ליבה המשותפים לכולם. לימודים אלו יעניקו מפגש בין תחומי בו ירכשו הסטודנטים ידע והבנה של סוגיות ושיטות המכוונות את המחקר הסביבתי כיום. חלק מהקורסים ידרשו עבודת צוות בין תחומית הכוללת התמודדות עם סוגיות אשר על הפרק במציאות של ימינו.

במקביל ללימוד הבין תחומי, יתמקד כל סטודנט בהעמקת הידע והיכולות בדיסציפלינה ספציפית.

תעודת המוסמך של כל התכניות משותפת לפקולטה בה למד הסטודנט ולבית הספר המתקדם ללימודי סביבה. התעודה משקפת את תפיסת האוניברסיטה של הקניית ידע דיסציפלינרי מעמיק מצד אחד וראיה רוחבית ועבודה בצוות מדיסציפלינות שונות בתחום הסביבה, מצד שני.